ervaring

 

 Hannie ok

Mijn naam is Hannie Tabor en ik werk 3 dagen per week als leerkracht aan een SBO school in Apeldoorn. Dit werk doe ik al ruim 18 jaar. Daarvoor heb ik 20 jaar als leerkracht in het reguliere basisschool gewerkt, waaronder geruime tijd in Olst aan de PWA.

 

 Expertise

Mijn expertise ligt bij het begeleiden en ondersteunen van leerlingen bij wie het leren niet vanzelf gaat.

Ik heb me door verschillende opleidingen en cursussen verdiept in de ontwikkeling van leerlingen op sociaal-emotioneel en didactisch gebied.

Graag zet ik me in om elke leerling telkens weer een stap verder te kunnen brengen. Daarvoor is vaak maatwerk nodig om zo goed mogelijk af te stemmen op wat een leerling aan hulp en extra oefening en begeleiding nodig heeft.

Naast dat werk als leerkracht zet ik me 2 dagen van de week in in mijn eigen praktijk “Leren op maat”, om kinderen in een huiselijke situatie te begeleiden en te motiveren het beste uit zichzelf te halen.

Op het gebied van technisch lezen heb ik me extra verdiept in de methode Connect vloeiend lezen en RALFI lezen, dit zijn speciale methoden om kinderen met leesproblemen of dyslexie beter te leren oefenen en hun lezen te ondersteunen.